Ceustermans verwarming & sanitair uit Balen | warmtepompen, zonneboiler, sanitair, verwarming en badkamerrenovatie

Ceustermans

Verwarming & Sanitair

Zonneboiler

Een zonneboiler plaatsen = een slimme investering

Een milieuvriendelijk verwarmingssysteem dat ook een gunstige invloed heeft op uw energiefactuur? Dat spreekt ook u ongetwijfeld aan. Maar hoe past u hernieuwbare energie toe op uw eigen woning? De keuze in energievriendelijke verwarmingssystemen is zeer uitgebreid.

Een eerste stap naar een energiezuinige woning is zonder twijfel een zonneboiler plaatsen. Met een beperkte investering, heeft u al meteen resultaat en rendement. De investeringskost wordt zo al op korte termijn terugverdiend.

Zonne-energie, één van de meest dankbare energiebronnen

De zonnecollector die op uw dak wordt geplaatst vangt het zonlicht op. De warmte wordt opgeslagen in het waterreservoir van de boiler en zo geniet u steeds van ‘gratis’ warm water.

Ceustermans nv, ervaren in het installeren van zonneboilers

Al meer dan 35 jaar ervaring, ervaren installateurs, oog voor detail… Zonneboiler installateur Ceustermans nv uit Balen garandeert u steeds vakmanschap aan een correcte prijs.

Twijfel niet, maar bel ons vandaag nog op wanneer u een zonneboiler wil plaatsen in Balen of elders in de Antwerpse Kempen. Wij staan steeds tot uw dienst!

zonneboiler - energievriendelijk verwarming