Ceustermans verwarming & sanitair uit Balen | warmtepompen, zonneboiler, sanitair, verwarming en badkamerrenovatie

Ceustermans

Verwarming & Sanitair

Badkamerrenovatie

Kies voor een perfect uitgevoerde badkamerrenovatie door Ceustermans nv

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Kleine aanpassingen of een totale make-over, Ceustermans nv uit Balen renoveert uw badkamer volledig volgens uw wensen en budget.

Bij Ceustermans geloven we sterk in de kwaliteit van Grohe® en Hans Grohe® producten, maar de uiteindelijke keuze is natuurlijk aan u. Kies het gewenste sanitair in een badkamershowroom en wij zetten uw dromen om in realiteit. Dit doen we steeds met oog voor detail, binnen de geplande timing en met een luisterend oor voor uw behoeften.

Wij renoveren uw badkamer van A tot Z

Wij zorgen voor de afbraak van uw bestaande badkamer, leidingwerk, chape-, vloer- en tegelwerken en natuurlijk de aansluiting en installatie van de warmwatervoorzieningen, toestellen en kranen voor een complete badkamerrenovatie. Kwaliteit primeert bij onze badkamerrenovatiefirma en dat merkt u.

Herstellingen aan en onderhoud van uw sanitair, ook daarvoor kan u op ons rekenen

Een herstelling of onderhoudsbeurt nodig? Onze vakmannen kennen uw sanitaire installaties door en door en zorgen zo voor een snelle en duurzame reparatie.

Overweegt u een badkamerrenovatie? Balen telt vele badkamers die al door ons onder handen werden genomen. Vraag naar onze referenties als ook u uw badkamer wil laten renoveren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!